ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Журналісти France 24 потрапили під російський обстріл у Слов'янську

04.07.2022, 12:06
Фото - скріншот з відео FRANCE 24
Фото - скріншот з відео FRANCE 24

Журналісти французького телеканалу FRANCE 24 потрапили під російський обстріл під час роботи над сюжетом про роботу українських рятувальників на Донеччині, повідомила Державна служба з надзвичайних ситуацій.

“Робота над сюжетом журналістів французького телеканалу FRANCE 24 про роботу українських рятувальників на Донеччині був перерваний обстрілом  оскаженілих росіян. 

Під обстріл потрапили мешканці, які прийшли по воду, підвезену надзвичайниками, наші хлопці та французькі журналісти”, - йдеться у повідомленні. 

ДСНС зазначила, що кадри російського обстрілу журналісти із сюжету не вирізали: “Тому можете подивитися, в яких умовах доводиться щодня працювати рятувальникам Донеччини”.

З підводці до сюжету FRANCE 24 стало відомо, що журналіста разом з рятувальниками та мешканцями потрапили під обстріл 3 липня у Слов'янську. “Останній піддався інтенсивному обстрілу в неділю. Мешканці, які залишилися, незважаючи на бомбардування, страждають від, зокрема, питної води. Наші спецкореспонденти на Донбасі стежили за бригадою пожежників неподалік від лінії фронту, які намагаються хоч якось забезпечити постачання мирним жителям”, - йдеться у дописі до сюжету.

Liked the article?
Help us be even more cool!