ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Знімальна група французького телеканалу під час ефіру потрапила під обстріл

03.01.2023, 10:11
Фото - programme-tv.net
Фото - programme-tv.net

Знімальна група французького телеканалу TMC під час прямої трансляції стала свідками ракетного удару, повідомляє Télé-Loisirs та 24newsrecorder.

Журналіст каналу Поль Гасньє приїхав до Дружківки (Донецька область), щоб висвітлювати війну в Україні. Увечері 2 січня за кілька хвилин після включення його команда була повалена на землю вибухом.

У той час репортери Поль Гасньє, Елоаз Грегуар і Тео Палфрей були лише за кілька метрів від вибуху, який стався прямо за ними в районі Краматорська (Донецька область).

На ролику журналіст дивився на камеру з мікрофоном у руці, коли шум від вибуху російської бомби штовхнув його вперед і камера впала на землю. Одразу після цього обірвали передачу і, як з'ясувалося, двоє разом зі звукорежисером побігли в бомбосховище.

Пізніше Гасньє прокоментували програмі, як це сталося: “Це застало нас зненацька. Ми були близькі до вибухів, і вибухи чути завжди, але нічого подібного з нами ніколи не траплялося”.

За його словами, вони були одні на вулиці, на парковці перед їхнім готелем.

“… було дуже шумно, у нас був пил в очах і в роті. Частина входу в готель обвалилася на нас, вікна були розбиті. Це було дуже хвилююче. Ми точно не знаємо, що сталося, ми були дуже налякані. Але зараз ми всі в безпеці, у нас все добре”, - розповів журналіст.

“Я втратив свій мікрофон. Зазвичай у мене повинен був бути червоний мікрофон, але я втратив його під час вибуху. Навколо нас розбили вікна, нас повалили на землю, але ми в порядку”, - розповів Гасньє.

Знімальній групі вдалося вибратися в безпечне місце. “Ми знайшли захист у церкві трохи далі в іншому районі. Ми всередині, ми в порядку, це головне”, - сказав він.

Як повідомляв ІМІ, 2 січня репортер німецького видання Bild Бйорн Штрітцель отримав уламкове поранення внаслідок російського обстрілу міста Дружківка (Донецька область). 

Команда Bild, яка перебуває в Дружківці й знімає там репортаж, почувається добре, зазначає видання.

Liked the article?
Help us be even more cool!