HOTLINE(050) 447-70-63
We are available 24/7
Leave your contact details
and we contact you
Thank you for reaching out

Or contact us:

[email protected]

(050) 447-70-63

File a complaint

У справі Олексія Пукача є кілька десятків осіб, яких необхідно допитати - адвокат

03.10.2011, 02:16

У справі генерала Олексія Пукача є кілька десятків осіб, яких необхідно допитати. Про це до початку судового засідання сказав адвокат Лесі Гонгадзе Андрій Федур, передає кореспондент УНН.

"Якщо допит Пукача буде повністю завершений, тоді свідчення даватимуть потерпілі у справі. Іде розгляд справи, де розглядаються величезні державні таємниці, щоправда ніхто ніяк не може второпати, що там є секретного. Очевидно, що все слухання пройде в закритому режимі. Хоча я вважаю, що процес мав би бути відкритим. Журналісти могли би спостерігати, як іде судове слідство, і давати йому власні оцінки", - зазначив адвокат.

За його словами, це було б набагато ефективніше, ніж давати коментарі учасників.

Він також наголосив, що ще зарано говорити про якісь перспективи цього судового процесу.

"Свідків у справі є досить багато, але, я думаю, що найближчим часом ми не перейдемо до їхнього допиту. Є декілька десятків свідків, оскільки було багато моментів навколо цієї справи, тому є особи, які мають бути допитані", - сказав А.Федур.

Нагадаємо, екс-генерал О.Пукач був затриманий 21 липня 2009 року в одному із сіл Житомирської області. Він частково визнав свою провину у скоєних злочинах, зокрема що він власноруч убив журналіста Георгія Гонгадзе. 30 серпня 2011 року О.Пукач назвав другого президента України (1994–2005 рр.) Л. Кучму, екс-главу МВС Ю.Кравченка й нинішнього голову Верховної Ради В.Литвина замовниками вбивства журналіста.

Як повідомляв УНН, сьогодні в Печерському суді м.Києва триває допит свідків у справі О.Пукача.

Liked the article?
Help us be even more cool!