HOTLINE(050) 447-70-63
We are available 24/7
Leave your contact details
and we contact you
Thank you for reaching out

Or contact us:

[email protected]

(050) 447-70-63

File a complaint

В Чернігові підписана Хартія про сприяння доступу до публічної інформації

30.09.2011, 01:27
В Чернігові політики та громадські діячі підписали Хартію про сприяння в реалізації Закону « Про доступ до публічної інформації». Ця подія відбулася в рамках семінару «Прозора бюрократія», що реалізується Центром політичних студій та аналітики у співпраці з Національним агентством державної служби України за підтримки посольства США в Україні, “Фонду розвитку українських ЗМІ”, “Фонду сприяння демократії”.
Протягом 22-23 вересня у приміщенні обласної ради ряд держслужбовців та представників громадських організацій розглядали законодавство щодо доступу до публічної інформації та відпрацьовували спільні шляхи сприяння реалізації згаданого Закону.
Наприкінці семінару відбулося підписання Хартії про сприяння в реалізації Закону «Про доступ до публічної інформації». В ній зокрема йдеться про те, що право знати є невід’ємним правом кожного і інформація має бути доступною усім.
Під Хартією свої підписи поставили представники Чернігівської облдержадміністрації, Чернігівської обласної ради, Громадської ради при Чернігівській ОДА, Державного навчального закладу «Центр перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій Чернігівської ОДА», засобів масової інформації та громадських організацій.
ІМІ
 
Liked the article?
Help us be even more cool!