ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Ексдепутат Полтавської міськради продав телеканал "ІРТ-Полтава"

19.05.2021, 13:02
Фото – вікіпедія
Фото – вікіпедія

Колишній депутат Полтавської міської ради Андрій Матковський та його дружина Вікторія Матковська, яка юридично володіла телеканалом “ІРТ-Полтава”, продали його підприємцю Віталію Сучкову. Про це повідомляє представниця ІМІ в Полтавській області.

На сайті телеканалу ще не оприлюднено відомостей про зміну власників та бенефіціарного власника. У документах досі значиться Вікторія Матковська.

За даними Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань, у засновниках зазначиться ТОВ “Компанія “Гепард”. Кінцевий бенефіціарний власник – Сучков Віталій Олександрович (непрямий вирішальний вплив). Відомостей про зміну керівника немає, телеканал продовжує очолювати Ігор Кужик, як і раніше. 

У коментарі представниці ІМІ директор телеканалу “ІРТ-Полтава” Ігор Кужик сказав, що в роботі редакції немає станом на зараз жодних змін.

“Змінився власник. Все залишається стабільним. Щодо редакційної політики все як було, так і залишається. У редакційну раду ніякі зміни внесені не були. Що буде з часом – побачимо. Але станом на зараз жодних кардинальних змін немає”, – сказав він.

Liked the article?
Help us be even more cool!