ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Inter Media Group назвала недостовірною інформацію про злам "Інтера" і трансляцію параду в Москві

Inter Media Group заявила, що інформація про злам 9 травня хакерами супутникового сигналу телеканалу “Інтер” і транслювання параду в Москві не відповідає дійсності. Про це Інституту масової інформації повідомила пресслужба Inter Media Group.

Медіагрупа заявила, що “обурена поширенням деякими медіа неперевіреної інформації”.

“Це не відповідає дійсності. Просимо колег користуватися тільки перевіреною інформацією”, – йдеться в повідомленні.

Медіагрупа зазначає, що отримала від супутникового оператора SES ASTRA AB інформацію, що 9 травня трансляції через супутник ASTRA-4A зазнавали впливу від потужного зовнішнього радіосигналу.

Внаслідок чого телеканали “Інтер”, K1, “Мега”, НТН, “Піксель TV” та “Enter-фільм” зазнали перерви в трансляції тривалістю 17 секунд – із 11:09:48 до 11:10:05. 

Після цього вплив не спостерігався. Жодних змін у контенті зазначених каналів не зафіксовано, заявила медіагрупа.

Також там додали, що все обладнання космічного апарата ASTRA-4A та наземна інфраструктура SES працювали під час цих інцидентів і працюють наразі в штатному режимі.

Як повідомляв ІМІ, 9 травня російські хакери атакували канали StarLightMedia, Суспільне, телеканал “Дім”, “Еспресо”: глушили сигнал і запустили трансляцію параду в Москві. Також повідомлялося про атаку на “Інтер”. Такої самої атаки зазнав і латвійський інтернет- та телепровайдер Balticom.

Liked the article?
Help us be even more cool!