ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Комунальний телеканал Миколаєва привітав міськголову з внеском у боротьбу з кліматом: "Красунчик! Оце потужно!"

Комунальне підприємство Миколаївської міської ради “Телерадіокомпанія “МАРТ” привітало міського голову Миколаєва Олександра Сєнкевича, якого на грудневому саміті в Дубаї обрали до правління міжнародного руху мерів за боротьбу з кліматичними змінами.

На це звернуло увагу місцеве видання “НикВести”.

Офіційний телеграм-майданчик комунального телеканалу, який називається “МАРТівський кіт”, схвально прокоментував власний пост і привітав діяльність миколаївського міського голови, яка “спрямована на посилення глобального кліматичного прогресу за допомогою амбітних місцевих рішень”.

“Красунчик, Федорович! Оце потужно!” – написав “МАРТівський кіт”.

В описі каналу вказано, що це офіційний майданчик міського комунального телеканалу “МАРТ”. Так само на офіційному сайті телеканалу є посилання на цей телеграм-канал. Генеральним директором компанії є телеведучий Віталій Мехеда.

3 грудня в Дубаї (ОАЕ) відбувся Всесвітній кліматичний саміт COP-28. Міський голова Миколаєва Олександр Сєнкевич став єдиним серед очільників міст України, хто доєднався до Ради мерів та лідерів Глобальної угоди мерів (GCoM) для захисту місцевих рішень. Всього до ради правління входять лише 10 мерів різних міст світу і, зокрема, голова Миколаєва.

За даними пошуково-аналітичної системи 007.org.ua, з початку 2023 року телеканал “МАРТ” отримав з бюджету Миколаєва та Миколаївської області, а також державного бюджету 5,5 мільйонів гривень за договорами на виготовлення сюжетів та розміщення інформації. Найбільше діяльність телеканалу профінансував виконком Миколаївської міської ради, виділивши йому загалом 3,5 мільйонів гривень.

У листопаді телеканал “МАРТ” придбав за 1,5 мільйона гривень світлодіодний LED-екран розміром 5 на 3 метри.

Liked the article?
Help us be even more cool!