ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

"Кременчуцький ТелеграфЪ" відновив друковану версію газети

28.09.2023, 11:22
Надія Кучер
Фото – Кременчуцький ТелеграфЪ
Фото – Кременчуцький ТелеграфЪ

Газета “Кременчуцький ТелеграфЪ” (Полтавська область), яка припинила виходити друком з початку повномасштабної війни, відновила випуск паперової версії. Перший номер вийшов 28 вересня. Про це повідомляється на сайті видання. 

“28 вересня у світ вийшов друкований номер “Кременчуцького Телеграфа”. Це перший наш випуск від початку великої війни Росії проти України”, – написала редакція.

Газета виходить з меншою кількістю сторінок. 

“Кременчуцький ТелеграфЪ” не такий яскравий і не такий “товстий”, як попередні 1224 номери. Але ми дуже тішимося, що маємо змогу розповідати про те, що відбувається в Кременчуці та районі на шпальтах газети”, – зазначили в редакції. 

Щономера планують публікувати новий проєкт “Я – дружина військового”, також про нові назви вулиць Кременчука, про мобілізацію.

“А ще ми поіменно згадуватимемо всіх загиблих воїнів, з якими попрощалося місто минулого тижня – бо завдяки їм ми пишемо новини й тексти, а ви – їх читаєте. Буде про культуру, літературу, спорт. Бо “ТелеграфЪ” – завжди в темі. Ми дуже стараємося – бо цінуємо кожного нашого читача та кожну читачку”, – йдеться у зверненні колективу редакції. 

У коментарі полтавській представниці ІМІ головна редакторка газети Леся Лазоренко повідомила, що поки що видання розповсюджуватимуть безкоштовно, це умова грантової угоди. 

“Передплати не буде, її не було і раніше, лише роздріб”, – сказала Леся Лазоренко.

Як повідомляв ІМІ, “Видавничий дім “Приватна газета” (входять сайти www.telegraf.in.ua, privatka.ua та друковані видання “Кременчуцький ТелеграфЪ”, “Приватна газета” і газета “Для дому і сім‘ї”) до 24 лютого працював як незалежне медіа за кошт реклами. Після початку великої війни, з березня, тимчасово зупинив випуск друкованих видань та трудові відносини з працівниками рекламного відділу, відділу приймання оголошень та збуту. Сайт роботу не припиняв.

Liked the article?
Help us be even more cool!