ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Медіабази ІМІ надають медійникам робоче місце без перебоїв з електрикою та інтернетом

Медіабаза. Фото – ІМІ
Медіабаза. Фото – ІМІ

Через обстріли української енергетичної інфраструктури Інститут масової інформації нагадує медійникам, що регіональні хаби ІМІ “Медіабаза” надають журналістам робоче місце без перебоїв з електрикою та інтернетом.

Медіабази є в 11 містах України. Щоб скористатися їхніми послугами, необхідно звʼязатися з Медіабазою у своєму регіоні, написавши координатору хабу у фейсбуці.

За потреби можна звернутися до всеукраїнського координатора хабів ІМІ “Медіабаза” Павла Лісниченка за номером 050 594 20 58 або написати на електронну пошту [email protected].

Медіабази Херсона та Одеси наразі обʼєднані та повноцінно працюють в Одесі. Водночас у Медіабази в Херсоні є точка видачі обладнання для журналістів. Якщо у медійників є потреба в бронежилетах, касках, аптечках, павербанках або іншому обладнанні – можна звернутися до координатора Медіабази у своєму регіоні або заповнити гугл-форму.

За даними Командування Повітряних сил ЗСУ, у ніч на 22 березня 2024 року Росія завдала ракетного-авіаційного удару по об’єктах критичної інфраструктури України, застосувавши понад 150 ракет і дронів. Голова "Укренерго" заявив, що нічна атака була наймасштабнішою за останній час. В енергосистемі уражено десятки магістральних об’єктів мережі. Аварійні відключення діють у 7 областях, каже Володимир Кудрицький.

Liked the article?
Help us be even more cool!