ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Міненерго спростувало інформацію щодо застосування графіків вимкнень світла

Фото – ДТЕК
Фото – ДТЕК

Міністерство енергетики України спростувало поширену в соцмережах інформацію про нібито застосування в Україні графіків вимкнень електроенергії. Про це міністерство повідомляє у своєму телеграм-каналі.

Як зазначає Міненерго, ця інформація масово шириться в соцмережах напередодні опалювального сезону.

Міністерство повідомляє, що електроенергії, яку виробляють українські електростанції, повністю досить для забезпечення потреб споживачів.

“Обмежень електропостачання наразі не передбачається в жодній з областей країни. Вони можливі виключно в разі масованих ворожих обстрілів і, як наслідок, пошкоджень енергетичного обладнання. А також технологічних порушень та в разі несприятливих погодних умов”, – заявляє Міненерго. 

Енергетики активно готують енергетичну систему до опалювального сезону. 

Міністерство просить громадян користуватися тільки офіційною та достовірною інформацією, а медіа – оприлюднювати лише перевірені дані та звертатися до Міненерго для надання вичерпної інформації із суспільно важливих питань.

Як повідомляв ІМІ, раніше Міністерство енергетики України спростувало поширену в медіа недостовірну інформацію щодо застосування в Україні графіків вимкнень електроенергії з 1 жовтня 2023 року.

Liked the article?
Help us be even more cool!