ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

МВС не займається користувачами Інтернету, які розміщували піратський конвент за допомогою EX.UA.- Поліщук

01.02.2012, 07:07
МВС не займається користувачами Інтернету, які розміщували піратський конвент за допомогою EX.UA. Про це повідомив начальник прес-служби МВС Володимир Поліщук, інформує ТСН.
"Однак теоретично вони можуть понести відповідальність, якщо в їх діях буде доведено умисел", - сказав Поліщук.
При цьому присутні на брифінгу представники департаменту по боротьбі з кіберзлочинністю та порушенням прав інтелектуальної власності не змогли пояснити, яким чином вони доводитимуть злісний умисел користувачів, а також, що піратський контент був розміщений конкретною особою, навіть за умови з'ясування його IP-адреси. Також Поліщук наголосив, що приблизно 47% програмного забезпечення у міністерстві внутрішніх справ не є ліцензійним.
У МВС з 2006 року не закуповують комп'ютерів з піратським комп'ютерним забезпеченням. "Але приблизно 47% програмного забезпечення у міністерстві не є ліцензійним. Однак МВС поінформувало Мicrosoft. І тепер компанія веде переговори з органами державної влади про легалізацію програмного забезпечення", - сказав Поліщук.
 Поліщук також повідомив, що фахівці МВС вже добу намагаються реанімувати сайт МВС після хакерської атаки. "Спочатку ми думали, що надто багато користувачів на сайт заходило одночасно

 
Liked the article?
Help us be even more cool!