ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На посаду керівника пресслужби Полтавської міськради подалися троє людей

06.10.2023, 12:44
Надія Кучер
Фото – rada-poltava.gov.ua
Фото – rada-poltava.gov.ua

На посаду керівника пресслужби Полтавської міської ради подалися троє кандидатів – Марина Сєрова, Олександр Дедюхін, Денис Банніков.

Про це повідомляє полтавська представниця ІМІ. 

Офіційний іспит для кандидатів проведуть наступного тижня, повідомила в коментарі журналістам секретарка Полтавської міської ради Катерина Ямщикова.

“Наступного тижня відбудеться офіційний іспит, він транслюватиметься відкрито. Відразу після цього відбудеться публічна зустріч за творчим завданням. Усі кандидати публічно представлять стратегію розвитку відділу пресслужби”, – повідомила Катерина Ямщикова. 

Як повідомляв ІМІ, керівник пресслужби Полтавської міської ради Олександр Дедюхін після завершення службової перевірки щодо нього, ініційованої медійниками за підтримки журналістського хабу Медіабаза.Полтава, звільнився з обійманої посади минулого місяця за угодою сторін. Наразі він обіймає посаду головного спеціаліста відділу пресслужби Полтавської міськради. 

Обов'язки керівника пресслужби Полтавської міськради до проведення конкурсу виконує співробітниця відділу Марина Сєрова. Обидва представники пресслужби подали свої кандидатури на конкурс.

Третій кандидат – Денис Банніков. У біографічній довідці, яку кандидати подають на розгляд конкурсної комісії, Банніков вказав, що тимчасово не працює. У 2015 році працював режисером на телеканалі “Лтава” (зараз це “Суспільне Полтава”). Освіта – Полтавський державний педагогічний університет імені Володимира Короленка (кваліфікація – вчитель початкових класів та образотворчого мистецтва). 

Liked the article?
Help us be even more cool!