ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На Сумщині та Харківщині внаслідок обстрілів РФ відсутнє мовлення Суспільного

На Сумщині та Харківщині тимчасово відсутнє мовлення телеканалів Суспільного в Т2 та радіоканалів через удари Росії по об'єктах радіозв'язку 14 березня. Про це повідомляє корпоративний сайт Суспільного.

Так, у Сумах та деяких містах Сумщини відсутнє телемовлення каналів Суспільного в Т2. У Білопіллі та Шостці відсутнє теле- та радіомовлення Суспільного.  

На Харківщині – в Ізюмі, Кегичівці та Лозовій – відсутнє мовлення телеканалів у Т2 та радіоканалів Суспільного.   

Слухати Українське Радіо онлайн можна на сайті ukr.radio або Суспільне Суми чи Суспільне Харків, а також у мобільних застосунках suspilne.radio та “Дія”. 

Оперативні новини про Сумщину від Суспільного – на діджитал-платформах: Суспільне Новини; телеграм-каналі; фейсбук-сторінці; інстаграм-сторінці; ютуб-каналі та вайбер-каналі

Оперативні новини від Суспільне Харків – на сайті Суспільне Новини та в соцмережах: телеграм-каналі; фейсбук-сторінці; ютуб-каналі та інстаграм-сторінці.

Як повідомляв ІМІ, російські війська в ніч на 14 березня масовано атакували дронами об'єкти телевізійної інфраструктури Харківської області. Також росіяни завдали ракетно-авіаційних ударів по радіотехнічних об'єктах Сумської області, унаслідок чого низка населених пунктів Сумщини перебуває без теле- і радіосигналу.

У 2022 році російські війська обстріляли телевежі в Харкові та Ізюмі.

За два роки повномасштабного вторгнення ІМІ зафіксував 16 випадків обстрілів росіянами телевеж, які є цивільними об’єктами. Це спричинило повне або тимчасове зникнення телевізійного та радіомовлення в дев’яти регіонах України.

Liked the article?
Help us be even more cool!