ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Нацрада зареєструвала буковинські двомовні видання

15.03.2024, 17:33
Альона Чорна

Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення зареєструвала Товариство з обмеженою відповідальністю “Телерадіокомпанія ТВА” та Буковинський державний медичний університет суб’єктами у сфері друкованих медіа.

Про це регіональній представниці Інституту масової інформації повідомила представниця Нацради в Чернівецькій області Любов Нечипорук.

Вона розповіла, що чернівецькій телерадіокомпанії TVA надано ідентифікатор у Реєстрі суб’єктів у сфері медіа та, зокрема, внесено до Реєстру такі відомості про реєстранта: суб’єкт у сфері друкованих медіа, назва друкованого медіа – “Герцаївська газета (Нова серія)”/ “Gazeta de Herta (Serie noua)”. Мова розповсюдження – українська та румунська.

“Водночас рішенням регуляторного органу до Реєстру суб’єктів у сфері медіа внесено відомості щодо реєстранта – Буковинський державний медичний університет: суб’єкт у сфері друкованих медіа, назви друкованих медіа: журнал “Неонатологія, хірургія та перинатальна медицина” / “Neonatology, Surgery and Perinatal Medicine”, територія розповсюдження – територія України та територія поза межами державного кордону України, мова розповсюдження – українська, англійська”, – зауважила Любов Нечипорук. 

Також Нацрада зареєструвала спільний українсько-румунський науковий журнал “Актуальні питання суспільних наук та історії медицини” / “Current issues of Social Sciences and History of Medicine”. 

Liked the article?
Help us be even more cool!