ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

ОК "Захід": Начальник ТЦК з Рівного після резонансного відео попросив перевести його до бойової частини

Начальник одного з територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки Рівненської області написав рапорт на переведення його до однієї з бойових частин після оприлюднення в інтернеті резонансного відео.

Про це повідомляє оперативне командування “Захід” Збройних сил України.

Командування зазначає, що він написав рапорт із власної ініціативи.

“Наказ про його призначення до нового місця служби підписаний відповідним керівництвом. Обставини встановлення записуючих пристроїв у службовому приміщенні зʼясовуються в межах діяльності відповідних органів”, – йдеться в повідомленні.

Водночас командування зазначає, що не має претензій щодо виконання офіцером поставлених завдань у межах покладених на нього службових обовʼязків. 

“Проте відзначаємо, що особисті питання військовослужбовці не повинні вирішувати на робочому місці”, – наголошують там. 

Що передувало

28 березня на телеграм-каналі підозрюваного в державній зраді підсанкційного блогера Анатолія Шарія з’явилася нарізка відео, де чоловік у військовій формі цілується з трьома різними жінками на окремих фрагментах цього відео. Шарій стверджував, що на відео – керівник Рівненського ТЦК.

Медіа та телеграм-канали поширили це відео й у свої матеріали додали подробиці з особистого життя Ярмошевича, намагаючись встановити особи жінок на відео.

У Сухопутних військах заявили, що проведуть перевірку з приводу оприлюдненого відео.

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення ініціює дискусію серед медійних експертів, журналістів, редакторів, безпекових фахівців після поширення відео нібито з кабінету керівника ТЦК Рівного, першоджерелом якого став телеграм-канал підозрюваного в держзраді підсанкційного блогера Анатолія Шарія.

Liked the article?
Help us be even more cool!