ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Окупаційна влада в Запорізькій області заборонила працювати в освітній сфері без паспорта РФ

Окупаційний голова захопленої росіянами частини Запорізької області Євген Балицький заборонив жителям, які не отримали російських паспортів, працювати в освітній сфері, сфері транспортних перевезень та вести діяльність із добору персоналу.

Про це повідомляє Центр журналістських розслідувань з посиланням на "розпорядження" Балицького.

Йдеться про заборону для суб’єктів господарювання брати на роботу в певних сферах людей без громадянства РФ, навіть якщо вони отримали патент на трудову діяльність.

Люди без громадянства РФ не зможуть працювати водіями таксі чи автобусів на міському чи приміському сполученні. 

Їм заборонено працювати в агенціях з добору персоналу. Також не допустять до роботи "іноземних громадян", до яких фактично прирівняли й жителів окупованих територій без російського паспорта, на будь-яку посаду в освітніх закладах, окрім прибиральників і двірників.

Як повідомляв ІМІ, правоохоронні органи скерували до суду обвинувальний акт стосовно одного з організаторів фейкового приєднання Запорізької області до РФ Євгена Балицького. Йому інкримінують колабораційну діяльність, зазіхання на територіальну цілісність і недоторканність України, вчинену за попередньою змовою групою осіб.

З 1 серпня в окупованому Мелітополі Запорізької області розпочав роботу новий пропагандистський телеканал "ЗаТВ". Студію телеканалу відкрили окремо від ТРК "Мелітополь" (TVM) і "МТВ Плюс". Її відкрито під захопленою телевежею, розташованою в Мелітополі. Хоча ТОВ "Телерадіокомпанія МТВ-ПЛЮС", згідно з даними Опендатабота, належить саме колаборанту Євгену Балицькому. Саме  його ТОВ "ЛІГІОН" є 100-відсотковим власником телекомпанії. 

Liked the article?
Help us be even more cool!