ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Під час тренінгу «Журналіст і вибори» у Харкові презентовано однойменний посібник (PDF)

12.04.2014, 17:00

Під час проведення дводенного тренінгу ІМІ «Журналіст і вибори» у Харкові (11-12) квітня, було презентовано практичний порадник «Журналіст і вибори».

У брошурі, підготовленої експертами ІМІ та виданої при допомозі «Інтерньюз», порушені актуальні проблеми, котрі можуть виникнути перед працівниками ЗМІ під час підготовки та перебігу призначених на 25 травня 2014 року президентських виборів.

Статус, права та обов’язки журналіста у виборчому процесі порушено в Розділі 1 посібника. Розділ 3 «Отримання і поширення інформації» ознайомлює з методами збирання та обробки інформації, пов’язаної із виборчим процесом; автори розділу застерігають журналістів від поширення типів інформації, заборонених до публічного вжитку.

У Розділах 4 і 5 читач довідається про основні можливі порушення під час виборів та з процедурою їх оскарження. У Розділі 6 йдеться про елементи особистої безпеки журналіста.

Посібник містить додатки з переліком нормативно-правових актів, що супроводжують виборчий процес, список громадських організацій – спостерігачів на виборах, а також зразки базових документів, котрі можуть знадобитися на дільниці – скарги і акту порушення.

Файл PDF посібника можна скачати тут:

Наступний тренінг з циклу «Журналіст і вибори» відбудеться у Донецьку 14-15 квітня.

ІМІ

 

Liked the article?
Help us be even more cool!