ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Під судом, де обирають запобіжний захід Стерненку, перешкоджали журналістам ZIK

15.06.2020, 15:55
Фото – скриншот з відео ZIK
Фото – скриншот з відео ZIK

Телеканал ZIK повідомив про перешкоджання його знімальній групі під будівлею Шевченківського районного суду Києва, де обирають запобіжний захід активістові Сергію Стерненку. Про це під час прямого ввімкнення на телеканалі ZIK розповіла кореспондентка Алла Жизневська. 

За словами журналістки, невідомі перешкоджали їй працювати та не давали можливості висвітлювати події.

“Після закінчення включення мене оточила група людей. Можливо, їх було близько сотні. Сюди пронесли колонку, вона дуже гучно працює. Заважає і суду, і ЗМІ”, – розповіла Алла Жизневська.

Під час прямого ефіру активісти оточили Аллу Жизневську, ввімкнули гучномовці, викрикували різні гасла.

“Активісти лаялися, вказували, як мені жити та де працювати. Правоохоронці оточили мене, щоб я могла виконувати свою роботу, потім почалася справжня бійка. Відомо, що правоохоронці затримали двох радикальних хлопців, які заважали нам працювати, їх відвели в адміністративну будівлю”, – розповіла кореспондентка ZIK.

Як повідомляв ІМІ, 15 червня правоохоронці вивели працівників “Шарій.нет” з-під будівлі Шевченківського районного суду Києва, де обирають запобіжний захід активістові Сергію Стерненку.

12 червня в Одесі під час інспекції місцевого ринку “Привоз” на знімальну групу телеканалу ZIK напали невідомі молодики.

Liked the article?
Help us be even more cool!