ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Поліція Львова розслідує погрози та спробу нападу на головреда інформагенції

17.01.2020, 10:00
Фото – korupciya.com
Фото – korupciya.com

Львівська поліція розпочала досудове розслідування за зверненням головного редактора місцевого інтернет-видання, який повідомив про погрози з боку невідомих осіб. Про це повідомляється на сторінці поліції Львівської області у фейсбуці.

Кримінальне провадження за ч. 1 ст. 345-1 (“Погроза або насильство щодо журналіста”) Кримінального кодексу України слідчі Шевченківського відділу розпочали 10 січня.

Головний редактор пов’язує погрози з професійною діяльністю.

Як повідомляється на сайті інформаційного агентства Корупція.Інфо, 10 січня невідомі молодики в темному одязі з капюшонами спробували напасти на головного редактора видання Дмитра Разумовського.

За словами Разумовського, коли він вийшов з офісу та йшов до своєї машини на автостоянку, до нього почали наближатися невідомі чоловіки, які спробували його оточити.

В одного з нападників головред побачив пістолет, а в іншого – кийок. Разумовському вдалося зняти на телефон одного з нападників, який сказав йому: “Будеш і далі писати – застрелимо”.

Головний редактор повернувся назад у будівлю офісу і викликав поліцію.

У відеоблозі, записаному після інциденту, Разумовський пов'язує напад із професійною діяльністю на посаді головного редактора інформаційної агенції. 

У публікації видання зазначається, що напад стався після виходу матеріалу “Садовий, навіщо присилаєш, сам приходь!”, у якому одну зі співробітниць інформагенції було звинувачено в тому, що вона одночасно працює на Корупцію.Інфо та “Люкс ФМ”, що входить до холдингу, який належить родині Андрія Садового. 

Як повідомляв ІМІ, у 2015 році невідомі підпалили автомобіль Дмитра Разумовського. Той пов’язав інцидент із публікацією матеріалів про незаконну діяльність конвертаційних центрів на Львівщині, їхніх організаторів та розкриття всіх злочинних схем, за якими вони працюють.

Liked the article?
Help us be even more cool!