ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Портнов пригрозив "Схемам" опублікувати дані всієї редакції

02.11.2019, 16:35
Фото - Радіо Свобода
Фото - Радіо Свобода

Колишній народний депутат та ексзаступник голови Адміністрації президента Віктора Януковича Андрій Портнов пригрозив всій редакції програми журналістських розслідувань «Схеми» публікацією «їхньої детальної особистої та персональної інформації», а також «аналізом приватного життя і ненав'язливим супроводом в темний час доби», повідомляє Радіо Свобода

Так він відреагував на заяву журналістів про тиск з його боку через оприлюднення ним раніше персональних даних одного з членів знімальної групи, яка готує розслідування щодо впливу та зв’язків колишнього посадовця з новою українською владою.

У своєму телеграм-каналі Портнов пригрозив опублікувати персональні дані всіх співробітників редакції та детальну інформацію щодо автомобілів, на яких пересуваються журналісти.

«Будемо йти назустріч побоюванням і тепер публікувати дані про всі їхні автомобілі, персональні дані причетних співробітників одіозного ЗМІ, місця їхнього проживання, біографії, паспортні дані та інші реквізити до десятого коліна», – написав Портнов.

Він також не виключив можливого стеження за членами редакції «Схем».

«Думаю, буде не зайвою і періодична показова прогулянка з біноклем біля місця проживання, аналіз приватного життя і ненав'язливий супровід в темний час доби в автомобілі з опущеними козирками і затемненим склом», – написав експосадовець.

«Не перемикайтесь, я публічний та буду ділитись детальною особистою та персональною інформацією про всіх причетних», – додав Портнов.

Як повідомляв ІМІ, 31 жовтня колишній народний депутат та ексзаступник очільника Адміністрації Президента часів Віктора Януковича Андрій Портнов оприлюднив персональні дані члена знімальної групи програми "Схеми: корупція в деталях" через те, що редакція готує розслідування щодо впливу та зв’язків колишнього посадовця з новою українською владою.

Редакція розцінює публікацію Андрієм Портновим персональних даних водія програми як прямий тиск на команду “Схем”.

Президент Радіо Свобода/Радіо Вільна Європа Джеймі Флай засудив розголошення персональних даних співробітників проєкту “Схеми”.

Ексзаступник голови Адміністрації президента Януковича Андрій Портнов вважає, що журналісти Радіо Свобода здійснюють протиправну діяльність. Через це він оприлюднив три номери автівок, які, за його словами, пов'язані з журналістами.

Liked the article?
Help us be even more cool!