ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Президент має розширити коло журналістів, запрошених до Межигір’я - КНМП

24.06.2011, 04:59

Київська незалежна медіа-профспілка вітає рішення Президента України Віктора Януковича нарешті виконати свою обіцянку від 6 червня 2010 року і запросити до його резиденції у Межигір’ї журналістів.

"Але в той же час КНМП закликає його запросити туди не лише лояльних журналістів, як це зроблено зараз, але і тих, хто домагався такого запрошення. А саме – учасників руху “Стоп цензурі”, які спонукали главу держави дати таку обіцянку і які постійно нагадували йому про це" - коментує голова КНМП Юрій Луканов.

 
За його словами, якщо президент обмежиться вузьким колом журналістів, список яких оприлюднений на офіційному сайті Президента України, то це виглядатиме профанацією ідеї і приниженням принципів свободи слова. 
Адже громадяни України повинні знати про те, в яких умовах живе найбільший державний чиновник, якого вони утримують за рахунок своїх податків. Розповісти про це мають не заангажовані журналісти.
 
 
“Віктор Янукович неодноразово висловлював свою прихильність свободі слова, - каже голова Комітету КНМП Юрій Луканов, - Тепер він має можливість довести це на практиці. Але виглядає так, що його команда хоче спрофанувати процес. Якщо він цього не запросить більше коло журналістів, то він дасть не вірити даному ним слову”.

 

Liked the article?
Help us be even more cool!