ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

"Прямий" опублікував на сайті відео нападу правоохоронців на знімальну групу

04.11.2022, 09:30
Фото - скріншот з відео Прямого
Фото - скріншот з відео Прямого

Телеканал “Прямий” опублікував на своєму сайті відео нападу правоохоронців на знімальну групу каналу у Жовтих Водах на Дніпропетровщини. 

Напад на оператора Прямого зафіксували журналісти “Стоп корупції”, які оприлюднили відповідні кадри на YouTube-каналі “Стоп корупції” та у Telegram-каналі “СтопКор”.

На відео зафіксовано, як правоохоронець б’є по шиї оператора телеканалу, який тримає в руках камеру. Потім інший силовик відбирає в нього камеру.

Згодом спецпризначенець з жовтою пов‘язкою на руці завдає удару ногою представнику ЗМІ. При цьому весь процес побиття супроводжується нецензурною лексикою з боку представників правоохоронних органів.

Нагадаємо, 2 листопада телеканал “Прямий” повідомив про напад правоохоронців на знімальну групу каналу в місті Жовті Води на Дніпропетровщині. Журналісти виконували редакційне завдання, знімаючи протести працівників тютюнової фабрики, які встановили намети у дворі й цілодобово чергували на її території. Силовики з наліпками СБУ побили оператора та розтрощили відеокамеру телеканалу. Усе це супроводжували нецензурною лайкою. 

Речниця Державного бюро розслідувань Тетяна Сап'ян у коментарі ІМІ зазначила, що інформація про інцидент із журналістами дійсно є в бюро, але деталі та обставини нині вивчають співробітники ДБР.

Liked the article?
Help us be even more cool!