ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

"Прямий" повідомив про обмеження доступу до інформації щодо зустрічі Зеленського та Байдена

31.08.2021, 10:21
Фото – скріншот з відео Прямого
Фото – скріншот з відео Прямого

Телеканал “Прямий” повідомляє про обмеження доступу каналу до інформації щодо зустрічі президентів України й США Володимира Зеленського та Джо Байдена у Вашингтоні. 

Про це розповіла 30 серпня спецкореспондентка “Прямого” в США Катерина Лісунова, повідомляється на сайті каналу.

За її словами, Офіс глави держави відмовляється надати телеканалу повний доступ до інформації щодо візиту Президента України до США.

“Станом на зараз нам нічого не повідомили про графік, про події і навіть не додали до спільного чату журналістів, які мають корпункти в США, які будуть висвітлювати візит українського президента”, – розповіла Лісунова.

“На мій запит до Сергія Никифорова, прессекретаря президента, чому так сталося, чи, можливо, це якась помилка, мені відповіли, що це його персональний чат зі знайомими та друзями, яких він знає. А мене, мовляв, він не знає”, – зазначила спецкореспондентка.

Водночас Лісунова запевнила, що “Прямий” транслюватиме події в США, проте радше за підтримки американців, а не української сторони.

Як зазначив "Детектору медіа" Сергій Никифоров, Лісунова може звернутися до поліції, якщо вважає, що були факти "перешкоджання журналістській діяльності".

"Це звинувачення у кримінальному правопорушенні. Нехай терміново звертається до поліції, якщо має такі факти", – сказав Никифоров.

Як повідомляв ІМІ, 22 серпня телеканал “Прямий” повідомив, що їхнім журналістам відмовили в акредитації на заходи за участю Президента України Володимира Зеленського та Федерального канцлера ФРН Ангели Меркель.

30 серпня hromadske заявило, що не отримало акредитації на зустріч у Вашингтоні президентів України й США Володимира Зеленського та Джо Байдена. Речник Президента України Сергій Никифоров повідомив, що така ситуація склалася через “маленьку квоту”, яку Білий дім виділив для представників ЗМІ.

Liked the article?
Help us be even more cool!