ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Редакція "Сили правди" збирає гроші на свою діяльність

08.03.2024, 15:37
Мая Голуб

Центр журналістських розслідувань “Сила правди” почав збір коштів на діяльність роботи редакції. 

Як повідомив представниці ІМІ у Волинській області директор медіа Юрій Горбач, вони створили можливість робити цільові пожертви на підготовку окремих тем або ж загалом на роботу медіа. 

Зокрема, на сайті оновили розділ, у якому можна підтримати грішми роботу редакції. З’явилося кілька нових опцій оплати: одноразовий донат або регулярна підписка через LiqPay, донат на окремі теми, через Patreon, за банківськими реквізитами. 

“У принципі, можливість фінансової підтримки нашої редакції як незалежного від політичних та олігархічних впливів медіа була доступною і раніше. Ще до повномасштабного вторгнення ми відкрили Patreon, банківські реквізити були розміщені на сайті. Ми додали на сайті можливість донатити у два кліки через систему LiqPay. Також через цю систему можна безпосередньо налаштувати регулярні щомісячні чи щорічні платежі, щоб не забувати дбати про свій інформаційний простір”, – розповів Юрій Горбач.  

Фото – Сила правди

За його  словами, наразі відкрито шість цільових зборів.

“Також із нового, чого я не бачив, до речі, поки в регіональних медіа, – у нас на сайті можна гривнею “проголосувати” за конкретні теми. Наразі в нас відкрито шість цільових зборів. Це: на цільову підтримку напрямку журналістських розслідувань; на дослідження того, хто фінансує волинських політиків; на публікації про зарплати волинських посадовців і держслужбовців; на дослідження про те, чим займаються і що роблять “слуги громади” у Верховній Раді; на дослідження про те, чи карають негідників, які їздять нетверезими за кермом, та дослідження про результати найрезонансніших корупційних справ регіону. Донати за кожним з цих зборів підуть на виготовлення таких інформаційних та аналітичних публікацій”, – додав Юрій Горбач.

За його словами, про збір та використання коштів редакція “Сили правди”  регулярно звітує на їхньому сайті та під час традиційних щорічних публічних звітів громадського сектору. 

“Сила правди” – незалежне медіа з Волині, яке працює над журналістськими розслідуваннями. Журналісти не отримують фінансування ні від політичних, ні від бізнесових груп. Тому потребують підтримки читачів. Завдяки людям, які донатять, редакція зможе викрити ще більше корупціонерів на Волині й розплутати нові злочинні схеми.

Liked the article?
Help us be even more cool!