ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Російські телеграм-канали поширюють фейк, що керівництво Харкова планує втечу з міста

Російські телеграм-канали поширюють вкид про те, що керівництво Харкова нібито збирається тікати з міста. Про це повідомив Центр протидії дезінформації (ЦПД).

За словами російських пропагандистів, про це свідчить виділення коштів на ремонт доріг у районі Люботина та Коротича.

“Повідомлення про буцімто "втечу" міської адміністрації з Харкова не відповідають дійсності та є інформаційно-психологічною операцією ворога, яка має на меті деморалізувати суспільство та посіяти панічні настрої”, – зазначає ЦПД.

Російська дезінформація. Фото – ЦПД

Заступник голови Головного управління розвідки Вадим Скібіцький зазначив, що нині окупанти не мають досить сил та засобів, щоб почати потужну наступальну операцію на західному (Харків, Суми, Чернігів, Київська область) стратегічному напрямку.

Крім того, пресофіцер командування Сухопутних військ ЗСУ Володимир Фітьо повідомив, що північний кордон постійно укріплюється, а кількість російських військ, які стоять на північному кордоні, відстежується.

Міський голова Харкова Ігор Терехов відреагував на ворожий вкид.

“Всім давно відомо, що в Росії великі дві проблеми: дурні та дороги… І найгірше стає, коли перші починають замислюватися над іншими. Слава всім, хто захищає наш Харків, нашу Україну й українців!” – написав він у телеграмі.

Як повідомляв ІМІ, 4 січня 2024 року британське видання The Telegraph написало, що Україна готується до відновлення російського наступу поблизу Харкова через посилення бомбардування частини міста й області. Видання з посиланням на джерела в українській розвідці зазначило, що сухопутний наступ може розпочатися 15 січня.

Своєю чергою начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов заявив, що сил і засобів для наступу на Харків з півночі у військ РФ на сьогодні немає, наявні поблизу кордону війська використовуються для демонстрації присутності.

Головне управління розвідки розцінило повідомлення про загрозу наступу росіян на Харків як інформаційно-психологічну операцію ворога.

Liked the article?
Help us be even more cool!