ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Росія визнала небажаною міжнародну організацію Freedom House

Freedom House
Фото – Freedom House

У Росії визнали небажаною на своїй території діяльність американської неурядової організації Freedom House. Про це повідомила генпрокуратура РФ.

Там зазначили, що основними напрямами діяльності Freedom House нібито є “сприяння встановленню панівної ролі США у світі” та “участь у просуванні політики недружніх держав щодо російсько-українського конфлікту, зокрема щодо дискредитації збройних сил РФ”.

Росіян хвилює, що організація “активно закликає” надавати всебічну допомогу Україні, конфіскувати заморожені російські активи на користь України, збільшити санкційний тиск на РФ та запровадити міжнародні санкції щодо третіх країн, які підтримують Росію.

Також генпрокуратура РФ зазначає, що організація надає інформаційну, фінансову та юридичну підтримку російським опозиційним структурам, ЛГБТ-активістам, а також особам, засудженим “за скоєння терористичних злочинів”.

Нагадаємо, Freedom House – міжнародна правозахисна неурядова організація, фінансована урядом США, що підтримує та досліджує стан демократії, політичних свобод і дотримання основних прав людини.

Liked the article?
Help us be even more cool!