ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Розслідувачі перепросили за хибну інформацію щодо будівництва фортифікацій у Запорізькій області

Центр журналістських розслідувань перепросив у читачів за хибну інформацію у матеріалі Сергія Старушка “Хто і як будує фортифікації для оборони Запоріжжя за мільярди гривень”.

Помилкових висновків автор припустився щодо предмета закупівлі на об’єктах у Запорізькій області, які мають гриф “Для службового користування”, а отже не названі в тендерній документації.

У редакції пояснили, що йдеться про закупівлі на інженерні та будівельні роботи (з розробленням проєктної документації) щодо об’єктів № 13 і 14. Вони були хибно названі як роботи з будівництва фортифікаційних споруд.

“Служба відновлення та розвитку інфраструктури в Запорізькій області спростовує цю інформацію. Відомство не має відношення до будівництва фортифікаційних споруд (бандажів, окопів тощо). Наразі воно проводить роботи із захисту об’єктів паливно-енергетичного сектору критичної інфраструктури”, – повідомили в редакції та опублікували повний текст звернення пресслужби.

“Приносимо вибачення за публікацію хибної інформації. У текстовій версії матеріалу вона виправлена”, – зауважили в Центрі журналістських розслідувань.

Liked the article?
Help us be even more cool!