ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Сайт “Волинь.Правда” прибрав публікацію про вбивство ланей

06.12.2019, 17:45
Фото – скриншот Маї Голуб
Фото – скриншот Маї Голуб

Інтернет-видання “Волинь.Правда” зняло із сайту публікацію з назвою “Розстріляні лані і відрізана голова зайця: хто і чому погрожує Олександру Кватирку”. Матеріал з'явився ввечері 5 грудня, орієнтовно пів години пробув на сайті, однак згодом зник. Про це повідомляє представниця ІМІ у Волинській області.

Як зазначив у коментарі представниці ІМІ головний редактор сайту Олексій Шумик, він сам вирішив зняти матеріал із сайту. 

“Учора наші журналісти дещо взнали. І я дещо взнав – інсайдерську інформацію. Тому ми написали цей матеріал, що вчора набув розголосу. Але через 14 хвилин мені передзвонив один чоловік “у погонах” зі “спецорганів” і сказав: “Ви у своєму матеріалі розкрили таємницю слідства. Щоб ви нам не заважали, якщо можна, будь-ласка, приберіть. Буквально за тиждень, за два ми цю справу розкриємо, ексклюзив зі спецорганів ви отримаєте єдині”. Я погодився і дав команду зняти матеріал. Це моє рішення було як власника і шеф-редактора”, – зазначив Олексій Шумик.

Як повідомляє ZN.ua, у ніч на 2 грудня невідомі вбили сімох самок ланей у вольєрі Воротнівського лісництва Волинської області.

Поліція попередньо кваліфікувала дії як незаконне полювання (ч. 1 ст. 258 Кримінального кодексу). Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді штрафу від 1700 до 3400 гривень, або громадських робіт на строк від 160 до 200 годин, або обмеження волі на строк до трьох років із конфіскацією знарядь і засобів полювання та всього добутого.

Liked the article?
Help us be even more cool!