ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

СБУ затримала п'ять інтернет-агітаторів, які заперечували збройну агресію Росії

СБУ затримала ще п'ятьох проросійських агітаторів, які виправдовували агресію РФ та закликали до захоплення Києва.

Про це повідомила пресслужба СБУ.

У Києві співробітники спецслужби викрили чоловіка, який публічно принижував гідність однієї з національних спільнот і заперечував збройну агресію РФ проти України. Він записував провокативні стріми на території історико-меморіального заповідника "Бабин Яр", а потім викладав їх на власних сторінках у фейсбуку, інстаграмі та ютубі.

На Житомирщині представники СБУ викрили активістів місцевого осередку фейкового народовладдя. Двоє місцевих жителів поширювали кремлівські наративи про війну в Україні. Зокрема, збройну агресію РФ вони називали "громадянським конфліктом" в Україні. Для поширення ворожої пропаганди вони проводили в будівлі бібліотеки так звані "семінари", а потім викладали відповідне відео в соцмережах.

У Запорізькій області дружина настоятеля місцевого храму УПЦ МП у власному телеграм-каналі героїзувала російських окупантів та виправдовувала їхні злочини в Маріуполі.

А в Черкасах суд оголосив вирок місцевій агітаторці, яка публічно закликала до насильницького захоплення державної влади та військового перевороту в Україні.

За всіма викритими фактами тривають розслідування, додали в СБУ.

Liked the article?
Help us be even more cool!