ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Суд арештував активи Прямого та 5-го каналів – "Європейська солідарність"

06.01.2022, 20:26
Фото - prm.ua
Фото - prm.ua

Партія “Європейська солідарність” повідомляє, що крім майна Петра Порошенка Печерський райсуд Києва арештував активи “Прямого” та 5-го телеканалів.

Про це повідомляється на сайті партії.

В партії вважають, що таким чином “режим Зеленського прагне покласти край свободі слова, унеможливити будь-яку критику влади в інформаційному просторі”.

Водночас партія нагадала, що ще з листопада 2021 року канали не належать Порошенку.

Як повідомляв ІМІ, 8 листопада 2021 року телеканали “Прямий” та 5-й,  які належали Порошенку, заявили про створення медіахолдингу “Вільні медіа”. Медіахолдинг придбав 100% корпоративних прав у цих телеканалів.

6 січня Печерський районний суд Києва арештував майно п'ятого президента України, народного депутата Петра Порошенка, якого підозрюють у державній зраді та сприянні тероризму.

Офіс Генерального прокурора повідомив, що суд арештував майно підозрюваного, яке належить йому на праві власності відповідно до інформації з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об’єктів нерухомого майна. Зокрема, це об’єкти нерухомості, корпоративні права та інше.

20 грудня 2021 року Державне бюро розслідувань повідомило Порошенку про підозру в державній зраді та сприянні діяльності терористичних організацій у рамках справи про злочинну схему постачання вугілля з тимчасово окупованих територій. У зв'язку з неможливістю вручення письмового повідомлення про підозру особисто його було надіслано за місцем проживання, реєстрації, а також за місцем роботи.

6 січня Порошенко, який перебуває у відрядженні в ЄС, заявив, що повернеться до України 17 січня.

Liked the article?
Help us be even more cool!