ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Телеканал "Наш" надав слово в ефірі одному з ватажків "ЛНР"

07.12.2020, 10:00
Фото – "Детектор медіа"
Фото – "Детектор медіа"

Телеканал “Наш” 4 грудня надав слово в ефірі ток-шоу одному з ватажків так званої “ЛНР” Родіону Мірошнику. Він виступив через відеозв'язок як учасник політичної підгрупи Тристоронньої контактної групи в Мінську, повідомляє “Детектор медіа”

Під час ефіру Мірошник звинуватив Україну в недотриманні Мінських домовленостей, заявив, що бойовики воюють, зокрема, зброєю, яку їм начебто продає Україна. За його словами, Росія “не є учасником конфлікту на Донбасі”, а територія Донбасу начебто не перебуває в складі України, тому на неї “не поширюється українське право”.

Ведучий Макс Назаров після слів гостя ефіру кілька разів повторив, що і Донбас, і Крим є частиною України. Він також сказав, що редакція не відповідає за думки Родіона Мірошника та інших гостей. Спілкування з представником “ЛНР” він назвав “рольовою грою в ТКГ”.

Як повідомляв ІМІ, 3 вересня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення призначила позапланову перевірку телеканалу “Наш” (“ТОВ “Наш 365”) через показаний до Дня Незалежності ролик, який містить ознаки дискримінації і розпалювання ворожнечі та спричинив обурення в суспільстві.

8 жовтня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення призначила позапланову виїзну перевірку телеканалу “Наш” (ТОВ “Наш 365”, Київ) через неналежне оприлюднення статистичних даних інтерактивного опитування “Володимир Путін заслуговує на Нобелівську премію миру?”, яке може створити загрози національним інтересам і національній безпеці України.

Liked the article?
Help us be even more cool!