ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Трамп анонсував запуск власної соцмережі

21.10.2021, 10:13
Фото – REUTERS
Фото – REUTERS

Колишній президент США Дональд Трамп заявив про наміри запустити власну мережу соціальних медіа під назвою "TRUTH Social", яка, за його словами, має стати альтернативою популярним в інтернеті ліберальним платформам.

Про це він заявив 20 жовтня, повідомляє Укрінформ із посиланням на Fox News.

"Я створив TRUTH Social і TMTG (компанію Trump Media & Technology Group. – Ред.), щоб протистояти тиранії технологічних гігантів", – наголосив Трамп.

Він зазначив, що зараз у соцмережах присутні "дуже багато талібів", натомість "улюбленого американського президента (як Трамп назвав себе. – Ред.) змусили замовкнути".

Очікується, що бета-версія програми доступу до нової мережі почне працювати вже наступного місяця. Натомість запуск повноцінного застосунку заплановано в першому кварталі 2022 року.

Як повідомляв ІМІ, у березні стало відомо, що експрезидент США Дональд Трамп, чиї акаунти були заблоковано у Twitter і Facebook, планує запустити свою власну соціальну платформу.

Раніше Twitter та Facebook заблокували акаунт виборчого штабу Дональда Трампа @TeamTrump. 

Платформа YouTube збиралася розблоковувати акаунт Трампа. Акаунт Трампу заблокували після штурму Капітолія 6 січня 2021 року через заклики в соціальних мережах до насильства.

Liked the article?
Help us be even more cool!