ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Бердянську російські окупанти переслідують і залякують журналістів

13.03.2022, 21:09
Фото – 24tv.ua
Фото – 24tv.ua

У тимчасово захопленому Бердянську загарбники погрожують журналістам та їхнім родинам, змушуючи працювати на російську пропаганду.

Про це під час телемарафону #UAРАЗОМ повідомив голова Запорізької обласної військової адміністрації Олександр Старух, передає Укрінформ.

“У Бердянську окупанти переписали адреси журналістів, їхніх родичів. Примушують їх працювати для російської пропаганди. Погрожують їхнім дітям, батькам, дружинам. Тобто намагаються реалізувати терор і тотальне залякування”, – прокоментував Старух.

Він також сказав, що в області чимало випадків викрадення людей. Зокрема, в Дніпрорудному сьогодні зранку викрали мера Євгена Матвєєва, у Мелітополі – Івана Федорова, а також громадську активістку Ольгу Гайсумову.

Є випадки викрадення і щодо інших територій.

“Про мера Дніпрорудного трохи є інформація, а про Івана Федорова – немає. Ми всі намагаємося знайти й вжити заходів, щоб повернути його в Україну, хоча б вирвати з лап терористів”, – сказав Старух.

Нагадаємо, у Бердянську, Мелітополі та Енергодарі загарбники заблокували українські ЗМІ.

Як повідомляв ІМІ, 9 березня голова Запорізької обласної військової адміністрації Олександр Старух повідомив, що в Бердянську російські окупанти під дулами автоматів змушують місцевих журналістів транслювати російську пропаганду.

8 березня у Бердянську російські окупанти захопили радіостанцію “Азовська хвиля”.

Також 8 березня російські військові захопили в Бердянську Запорізької області будівлю місцевого  медіахолдингу “ПРО100”.

Liked the article?
Help us be even more cool!