ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Чернівцях медійний хаб "Eastern media hub" пропонує журналістам безкоштовний простір для роботи

01.03.2024, 12:11
Альона Чорна

У Чернівцях хаб “Eastern media hub” запрошує медійників, яким потрібен простір для роботи. У хабі можна також відзняти відео чи провести інтерв'ю або ж записати подкаст. 

Про це представниці ІМІ в Чернівецькій області розповіла комунікаційна менеджерка громадської організації “Має сенс” Анна Соцька. 

За її словами, їхня організація працює понад дев’ять років, але спочатку вони існували лише як сайт міста Словʼянська 6262.

Медійний хаб Eastern media hub. Фото – ГО Має сенс

“Ідеєю створення Eastern Media Hub стало, щоб у наших хабах журналісти працювали з дезінформацією, російськими наративами та для протистояння фейковій інформації”, – розповідає Анна Соцька. 

У Чернівцях працює простір для коворкінгу, куди кожен з медійників може прийти зі своїм ноутбуком та попрацювати в дружній атмосфері. Також там проводять заходи з колегами-журналістами з різних міст України, міжнародними партнерами. 

Окрім Чернівців, хаб також є і в Слов’янську. “У Словʼянську це історія про інше. Це місце, куди можуть приїхати журналісти, які збираються писати про війну, ситуацію на Донеччині, щоб вони не носили техніку із собою. Там залишилася частина нашої техніки, яку ми теж надаємо журналістам безкоштовно”, – додала вона.

Скористатися простором інформаційного хабу можна, заповнивши заявку або написати на пошту [email protected].

Нагадаємо, 15 листопада 2022 року Інститут масової інформації запустив мережу регіональних хабів для журналістів “Медіабаза”. Сьогодні Медіабази є в 11 містах України: Житомир, Чернігів, Суми, Харків, Полтава, Дніпро, Запоріжжя, Кропивницький, Миколаїв, Херсон, Одеса.

Liked the article?
Help us be even more cool!