ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Дніпрі журналіста не пустили на пресконференцію голови ОДА

13.03.2020, 18:07
Фото – з відкритих джерел
Фото – з відкритих джерел

У Дніпрі 13 березня журналіста інтернет-видання 49000 Олександра Клімова не пустили на пресконференцію голови обласної держадміністрації Олександра Бондаренка. Про це повідомляється на сайті видання.

Пресконцференція відбувалася в Дніпропетровській ОДА та була присвячена презентації проєкту нового терміналу аеропорту Дніпра. У ній також узяв участь гендиректор аеропорту "Харків" Володимир Васильченко.

"На вході журналісту перегородили шлях співробітники охорони та показали список акредитованих ЗМІ. Не знайшовши в переліку видання 49000, охоронці повідомили, що не зможуть пропустити кореспондента на захід", – повідомляє редакція.

У коментарі представниці ІМІ в Дніпропетровській області Олександр Клімов повідомив, що не звертатиметься до поліції, оскільки в нього наразі немає доказів. "Якщо це повториться – звертатимусь. Я не знаю, хто винуватий у тому, що трапилось, але я не зміг написати про важливу тему аеропорту. Це може бути перешкоджанням, оскільки я представляю ЗМІ, у якому губернатора критикували неодноразово", – прокоментував інцидент Олександр Клімов.

За словами юриста ІМІ Романа Головенка, згідно з чинним законодавством, відсутність акредитації не може бути підставою для відмови в доступі журналістів до пресконференції в обласній адміністрації.

Liked the article?
Help us be even more cool!