ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Донецьку невідомий підпалив авто головреда "Новостей Донбасса"

12.04.2014, 18:02

У ніч з 11 на 12 квітня невідомий підпалив машину головного редактора інтернет-видання "Новости Донбасса" Олексія Мацуки. Про це повідомляється на сайті видання.

Як пише видання, уночі в 00:33 невідомий чоловік підійшов до автомобіля редактора, припаркованого біля його будинку, облив горючою речовиною і підпалив.

Автомобіль загасили сусіди Мацуки, які викликали міліцію. Останнім часом він неодноразово отримував анонімні погрози від сепаратистів, зазначає видання.

Даний інцидент зафіксувала відеокамера спостереження, встановлена на будинку.

В коментарі ІМІ Мацука зазначив, що пов’язує напад виключно зі своєю журналістською діяльністю. Зокрема, з розслідуванням фінансування місцевих сепаратистів.

“Сьогодні вночі невідомий мені чоловік скоїв підпал мого автомобіля. Кілька днів тому ми в рамках проекту фонду “Відродження” провели розслідування, присвячене фінансуванню протестів в Донецьку і його результати були опубліковані. Я пов’язую підпал виключно зі своєю журналістською роботою”, - сказав ІМІ Мацука.

Нагадаємо, Олексій Мацука досить відомий у регіоні опозиційний журналіст, якому вже неодноразово погрожували, в тому числі підпалювали вхідні двері в квартирі.

Фото - print screen з відео

Liked the article?
Help us be even more cool!