ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Сумах російський "шахед" влучив у будинок журналістки Кордон.Медіа

13.03.2024, 18:14
Альона Яцина

У Сумах російський дрон влучив у будинок журналістки видання Кордон.Медіа Алесі Прокопенко. Це сталося в ніч на 13 березня, коли “шахед” потрапив у багатоповерхівку, внаслідок чого один з під'їздів повністю зруйновано.

Про це журналістка повідомила представниці ІМІ в Сумській області 

Алеся Прокопенко не постраждала. Її під'їзд сусідній зі зруйнованим.

“Я вже спала і, коли чула вибухи крізь сон поруч, просто накрилася ковдрою, але потім від вибуху здригнувся будинок, і у вікно я побачила яскраве полум’я, наче вдень. Далі не особливо пам'ятаю: допомагали сусідам, шукала подругу свою з того, зруйнованого під’їзду. Вона жива”, – розповіла Алеся Прокопенко.

 
Алеся Прокопенка. Фото – фейсбук журналістки
 

Квартиру журналістки не сильно пошкоджено, але сусіднього під'їзду в будинку відтепер немає. Там понад 12 годин уже триває операція з порятунку людей і розбору завалів. 10 людей вдалося врятувати, восьмеро – поранені. 

Станом на вечір 13 березня троє поранених перебувають у лікарні. Тіла двох людей уже дістали з-під завалів, але точної кількості загиблих офіційні джерела не називають.

15 квартир у будинку зруйновано вщент, 30 – сильно пошкоджено, а загалом Сумська міська військова адміністрація підрахувала понад пів сотні пошкоджених квартир.

Будинок журналістки Алесі Прокопенко, зруйнований під'їзд. Фото – фейсбук Алесі Прокопенко
Liked the article?
Help us be even more cool!