ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Запоріжжі журналісту перешкоджали знімати пожежу на взуттєвій фабриці

12.06.2020, 12:16
Фото – скриншот з відео Богдана Василенка
Фото – скриншот з відео Богдана Василенка

У Запоріжжі головному редактору порталу “Гвозди” Богдану Василенку 6 червня перешкоджали проводити знімання пожежі на взуттєвій фабриці. Про це повідомляється на сайті порталу.

“Коли я знімав пожежу на фабриці “Міда”, “квадратний” товариш постійно мене переслідував і заважав працювати. На прохання відрекомендуватися не реагував, як і на показане посвідчення, і на яскраво-помаранчеву жилетку з написом “Преса”. Водночас погрожував проблемами і злісно згадував, що знає, де я живу”, – розповів редактор.

На відео, яке Василенко оприлюднив на своїй фейсбук-сторінці, видно, як він знімає поза територією фабрики, перебуваючи біля входу до неї. До нього підходить чоловік у помаранчевій спортивній майці й починає перешкоджати проведенню знімання. На слова Василенка, що він журналіст, чоловік відповідає: “Мені все одно, що ти журналіст” – і продовжує відтісняти його від входу до фабрики. Чоловік відмовлявся назвати своє ім'я і статус на камеру та пропонував журналістові вимкнути камеру і “теж бути сміливим”.

У коментарі представниці ІМІ в Запорізькій області Богдан Василенко повідомив, що не планує звертатися до поліції у зв'язку з інцидентом.

Liked the article?
Help us be even more cool!