ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

В Одесі через війну припинили мовлення деякі телеканали

12.05.2022, 14:17

В Одесі припинили мовлення телеканали місцевого медіаменеджера Олександра Козиря. Цю інформацію “Детектор медіа” підтвердив сам власник каналів.

Йому належать канали GNews та ТВ-1 (юридична особа ТОВ “ТРК Міський канал”). До його медіагрупи входять також канали А1, GTv, “Сіті ТВ”, які мовили в Одесі та Одеській області. Також Олександр Козир є беніфіціаром ТОВ “Коледж преси та телебачення”.  

За словами Козиря, мовлення припинене через війну. “Ми тримались до останнього. Сил більше не має. Частина співробітників поїхала, ми  втратили ключових рекламодавців. Сподіваюсь про найскорше повернення в ефір. Наразі уся робота законсервована”, - сказав він.

Регулятору компанії про призупинення мовлення повідомили.

Нагадаємо, Національна рада з питань телебачення та радіомовлення дозволила мовникам тимчасово відступити від програмних концепцій. Регулятор закликав це робити у разі неможливості виконання ним визначеної ліцензією програмної концепції або інших умов ліцензії. Також після початку наступу Росії Нацрада дозволила деяким регіональним мовникам виходити у Т2 для того, щоб посилити інформування населення.

Liked the article?
Help us be even more cool!