ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Ведучий 24 каналу Олексій Печій вирішив не повертатися до України після саміту ЄС

Колаж 24 каналу
Колаж 24 каналу

Журналіст та ведучий 24 каналу Олексій Печій отримав акредитацію на саміт ЄС і вирішив не повертатися до України. Про це він написав на своїй фейсбук-сторінці, повідомляє “Детектор медіа”.

Своє рішення залишитися в Європі він обумовив тим, що буцімто Україні бракує “горизонтальної комунікації з західним суспільством”. І він після саміту ЄС вирішив цю саму горизонтальну комунікацію налагоджувати.

“Я усвідомлюю, що в Україні на мене чекає суспільний осуд. Втім, як український журналіст, я продовжу інформаційну боротьбу за Україну, працюючи із західними медіапроектами для просування українського порядку денного в західному суспільстві. Попри засудження, тиск та переслідування я не припинятиму робити те, що я вмію, і те, що може трохи наблизити нашу перемогу”, – написав він. 

Також він вважає, що найближчими днями проти нього розпочнеться “кампанія, так званого медіакілерства” з метою знищити його як журналіста. Але він додає, що не відмовиться “від пошуків допомоги для українського війська”.

Своєю чергою 24 канал заявив, що Олексій “вирішив утекти з країни”. Генеральний директор медіахолдингу “Люкс” Роман Андрейко повідомив, що він отримав акредитацію на саміт ЄС, який проходив з 14 до 15 грудня.

За його словами, журналіст використав довіру до себе, коли отримав акредитацію на саміт ЄС. 

“Втім, по його завершенні журналіст і ексведучий 24 каналу не повернувся до України. І лише за тиждень написав допис, у якому намагався виправдати свою зрадницьку позицію”, – сказав гендиректор. 

Роман Андрейко зазначив, що він не просто шокований вчинком Олексія Печія. “Сказати, що я шокований, – нічого не сказати!” – наголосив він.

Також вчинок Печія засудили його колеги.

Нагадаємо, Олексій Печій працював на 24 каналі журналістом, ведучим та міжнародним оглядачем.

Liked the article?
Help us be even more cool!