ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

"Я теж журналіст": Арахамія похизувався членством в НСЖУ

23.12.2021, 18:06
Фото – пресслужба "Слуги народу"
Фото – пресслужба "Слуги народу"

Голова парламентської фракції “Слуга народу” Давид Арахамія стверджує, що має членський квиток Національної спілки журналістів України, а тому є журналістом. 

Про це він повідомив у коментарі виданню “Шиповник”, перебуваючи з візитом у Миколаєві 22 грудня. ЗМІ опублікувало аудіозапис розмови.

Журналістка місцевого видання звернулася до політика по коментар щодо діяльності його однопартійців у Миколаєві – голів обласної ради та облдержадміністрації. Також вона запитала в депутата, на яких умовах він скористався приватним літаком для візиту до Миколаєва, де брав участь у партійному зібранні та відкритті приймального відділення місцевої лікарні. 

Давід Арахамія, своєю чергою, спілкуючись із представницею ЗМІ, почав питати її про те, на яких умовах вона працює, чи працевлаштована офіційно, та заявив про те, що видання “Шиповник” належить місцевому представнику ОПЗЖ Артему Іллюку, а тому вона, на його думку, не є журналісткою. 

“Я ж хочу розібратися, якщо ви журналіст видання, яке належить опозиційному політику, – то ви ж не журналіст. Я вважаю, що журналістика має бути поза політикою. У нас же немає газети від “Слуги народу”, ви ж не бачили Арахамії газету якусь чи Замазєєвої (голова Миколаївської обласної ради) газету?..” – сказав Давид Арахамія.

Також Арахамія сказав, що він журналіст, оскільки є членом НСЖУ.

“І у мене є посвідчення. Я теж журналіст, член Спілки журналістів… Я ваш колега. Я можу з вами спілкуватися зараз не як політик, а як колега”, – сказав Давид Арахамія.

Зазначимо, що, відповідно до інформації у відкритих джерелах, Давид Арахамія ніколи не працював журналістом. У його біографії на офіційному сайті партії “Слуга народу” вказано, що до того, як піти в політику, він займався IT-бізнесом та волонтерством. За освітою Давид Арахамія є магістром економіки, закінчив Європейський університет.

Liked the article?
Help us be even more cool!