ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Євген Спірін долучився до команди "Або – Агенція медійного росту"

Фото – Facebook-сторінка Євгена Спіріна
Фото – Facebook-сторінка Євгена Спіріна

Журналіст Євген Спірін долучився до команди "Або – Агенція медійного росту" та вестиме два проєкти – "Меморіал" та Свої.City.

Про це він написав на Facebook-сторінці.

"Меморіал. Ви всі бачили картки-некрологи з історіями. Тут чудова команда на чолі з Настею, вони збирають, іноді по крихтах, історії загиблих військових і цивільних на російсько-українській війні. Меморіал має стратегію. Чи доживу я до того року, коли картки з іменами стануть іменами у фізичному просторі? Дуже хотілось би. У проєкту багато напрямків, пов'язаних з документуванням і пам'яттю. Дуже скоро деякі з них ви побачите. Бо зберегти для суду свідчення вкрай важливо, але й важливо зберегти це для розуму. Так тримається ідентичність. Роботи тут, не рахуючи дискусії, гроші, місця, вшанування і все інше, десь на три життя. Але. Робити це треба зараз, щоб рідні не билися об безглузді круглі столи", – написав журналіст.

Щодо видання "Свої.City", то там завдання Євгена трохи переформатувати роботу.

"Моя задача помогти перевинайти себе. Трошки змінити колір волосся, викинути старі речі з комори і знов знайти своїх своїх. Стати цікавим, десь іронічним і трохи їдкими, але й практичними", – написав пан Спірін.

У червні 2023 року Євген Спірін повідомив, що йде з "Бабеля".

Liked the article?
Help us be even more cool!