ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

З 14 березня на Суспільному стартує оновлене токшоу "Новий відлік"

З 14 березня на Суспільному стартує другий сезон суспільно-політичного токшоу "Новий відлік". Оновлений проєкт виходитиме в прямому ефірі місцевих каналів Суспільного ("Суспільне Київ", "Суспільне Одеса", "Суспільне Дніпро" на інші), на Українському радіо та ютуб-каналі Першого. 

Про це йдеться на сайті компанії.

Як зазначають у пресслужбі, "Новий відлік" – незалежний дискусійний майданчик Суспільного для обговорення ключових подій сьогодення та майбутнього України.

У другому сезоні команда проєкту розширює географію дискусії, запрошуючи до участі в токшоу представників громад з різних регіонів. 

"Додаємо в "Новий відлік" голоси громад. Дуже розраховуємо, що до нас долучатимуться лідери громад і лідери суспільної думки, які мають вплив на прийняття рішень на місцях, – представники громадськості чи волонтери, люди, які необов’язково обтяжені владою", – каже продюсерка токшоу Тетяна Трощинська.

У новому сезоні співведучою Андрія Діхтяренка стане журналістка Радіо Свобода Власта Лазур. Вони модеруватимуть студійну дискусію й стежитимуть, щоб вона не виходила за межі журналістських стандартів, а також будуть повноцінними учасниками обговорення. 

"Я рада долучитися до команди "Нового відліку". Сподіваюся, що нам з Андрієм вдасться забезпечити відповідальний обмін думками та відкрите обговорення проблем. Ведення такого масштабного токшоу – це новий досвід для мене, і сподіваюся, ми виправдаємо надії глядачів", – анонсує ведуча токшоу "Новий відлік" на Суспільному Власта Лазур.

"Очікую від нового сезону якісних і гострих дискусій, сподіваюся на відкритість влади й готовність обговорювати навіть незручні теми. Також ми прагнемо долучити до обговорення наших глядачів з різних регіонів країни, тож буде цікаво", – каже ведучий токшоу "Новий відлік" на Суспільному Андрій Діхтяренко.

Liked the article?
Help us be even more cool!