ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Замість офісу глибока вирва – засновник релокованої "Телегазети"

14.09.2022, 16:47
Будівля "Телегазети" до війни. Фото – Facebook-сторінка Дмитра Климанова
Будівля "Телегазети" до війни. Фото – Facebook-сторінка Дмитра Климанова

В окупованій Кадіївці (до декомунізації Стаханов, Луганщина) знищено офіс "Телегазети" Про це повідомив засновник Видавничого дому "Телегазета" Дмитро Климанов.

За його словами, у 2014 році приміщення захопили російські окупанти. У ньому вони розмістили своє так зване командування. Хто розбомбив офіс, Дмитро Климанов не уточнив.

"Оточивши себе козацьким підрозділом, вони прикривали своє справжнє призначення. Свято Кобзона поповнилося новими учасниками. Замість офісу тепер дуже глибока вирва. Для мене це, звичайно, розставання. Розставання насамперед із епохою газет в Україні. Розставання з часом та зустріч з очікуванням нашої перемоги. Слава Україні!" – написав Климанов.

За його словами, будівля була зруйнована 13 вересня.

Як повідомляв ІМІ, у грудні 2014 року незаконні збройні формування в окупованому Стаханові захопили квартиру на той момент головного редактора "Телегазети" міста Стаханова Луганської області Євгена Таратухіна.

Тоді ж, у 2014-му, "Телегазета" релокувалася до Старобільська. Але після того, як Росія окупувала це місто в березні 2022 року, співробітники редакції виїхали з нього і нині працюють дистанційно в різних куточках України.

Liked the article?
Help us be even more cool!