ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Запорізькому сайту 061.ua надійшли погрози від російських хакерів NoName

25.04.2022, 14:45
Фото – blog.lumen.com
Фото – blog.lumen.com

Редакція міста Запоріжжя 061.ua отримала 25 квітня з рф чергового віршованого листа з погрозами. 

Про це представниці ІМІ в Запорізькій області повідомили співробітники редакції.

Погрози надійшли з пошти mail.ru від отримувача “Саші Ісаєва”. Також у листі містився лінк на телеграм-канал хакерського угрупування NoName.

У повідомленні, зокрема, йдеться: “Жив-був маленький журналіст, пропагандист і конформіст. А його папік, наркоман-гуморист, був справжній фашист і нацист. У батька було завжди багато справ: зібрати свою зграю, влаштувати обстріл, для того щоб синочок зняв і виклав у мережу це свавілля. Кілька місяців так і минуло, брехнею і свастикою все заросло. Батько був дуже радий, нічого тепер не повернеш назад. Однак невдовзі прийшли визволителі, борці з фашизмом і правди любителі, взяли в полон фашиста-батька, не забули й про юнака. Замисліться, журналісти, напружте розум: разом із зеленським вам не уникнути тюрми!” 

Нагадаємо, раніше редакція сайту 061.ua вже отримувала аналогічні погрози – 25 березня, 26 березня та 28 березня, 3, 4 квітня, 7-11 квітня, 17 квітня.

22 квітня видання “Детектор медіа” атакували хакери: сайт зазнав DDoS-атаки. Відповідальність за кібератаку взяло на себе угруповання NoName057(16). Хакери назвали їх ворогами росії та зазначили, що атакували, бо видання “дискредитує армію росії та тиражує русофобські фейки”.

Liked the article?
Help us be even more cool!