ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Журналістів Кременчука пустять на сесії після зняття ковідних обмежень – міський голова

18.05.2023, 17:00
Фото – pplus.in.ua
Фото – pplus.in.ua

Міський голова Кременчука Віталій Малецький повідомив, що журналістам повернуть доступ до засідань виконкому та сесії міськради після того, як Міністерство охорони здоров’я скасує карантинні обмеження. 

Про це він заявив 18 травня у відповідь на запитання редактора “Кременчуцької газети” Олега Булашева. 

“Але на сесію ви будете ходити, можливо, на розгляд двох-трьох питань, які не містять інформацію  оборонного характеру”, – сказав він.

Як повідомляв ІМІ, 3 травня кременчуцькі журналісти закликали міського голову Віталія Малецького припинити обмеження прав журналістів. 

“На жаль, Кременчуцька міська рада залишається повністю закритою до журналістів: матеріали засідання депкомісій та проєкти рішення сесій, виконкому не оприлюднюються, трансляції засідань комісій та сесій Кременчуцької міської ради не ведуться. Також на сайті міської ради практично не оприлюднюються і розпорядження міського голови Віталія Малецького”, – йшлось у зверненні журналістів.

У своєму зверненні журналісти просять дослухатися до їхніх вимог, у разі недопуску, зазначається, звертатимуться до правоохоронних органів із заявою про вчинення кримінального правопорушення за ст. 171 Кримінального кодексу України.

Liked the article?
Help us be even more cool!