ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Журналістка з Миколаєва створила подкаст, де розповідає про вплив війни на довкілля

Фото Олени Горячевої
Фото Олени Горячевої

Миколаївська журналістка та екоентузіастка Олена Горячева започаткувала свій власний подкаст під назвою “Мені болить: Війна та екоцид” спільно з експертами, розглядаючи вплив військових конфліктів на екологію.

Про це повідомляє представниця ІМІ в Миколаївській області.

“Разом з нами придивіться до подій в Україні. Війна знищує довкілля, отруює водойми й повітря, знищує цілі популяції тварин і рослин. Авторка і ведуча журналістка Олена Горячева разом з експертними гостями обговорює вплив війни на довкілля. Підписуйтеся на нові викриття екоциду й поради, як уберегти себе та що зробити для природи й прийдешніх поколінь”, – йдеться в описі подкасту.

У своїй програмі авторка разом з експертами обговорює вплив війни на стан річок, морів, якість ґрунтів, а також проблеми, пов'язані з розтрощеними снарядами та замінованими степами, а також знищеними заповідниками.

Подкаст доступний для прослуховування на платформах Spotify та SoundCloud. До цього моменту вже випущено два епізоди: “Чорне море” та “Вода Снігурівки”. Журналістка повідомила, що нові епізоди виходитимуть щочетверга.

Liked the article?
Help us be even more cool!