ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Бойовики "ЛНР" відправлятимуть дітей до "Центру військового виховання", де заборонено камери та дзвінки батькам

Ватажок угруповання “ЛНР” Леонід Пасічник підписав угоду про співробітництво з директоркою російської організації “Навчально-методичний центр військово-патріотичного виховання молоді “Авангард” Дар’єю Борисовою.

Про це з посиланням на пропагандистський ресурс ЛІЦ, пише "Реальна газета".

Пасічник заявив, що хоче вдосконалити “систему патріотичного виховання” та навчати луганських підлітків військової підготовки.

В угрупованні зазначили, що хочуть користуватися надбаннями радянських педагогів і сучасних російських методистів, щоб виховати “справжніх патріотів Росії”.

Що відомо про центр військово-патріотичного виховання "Авангард"?

За даними "Реальної газети", навчально-методичний центр "Авангард" створили біля Москви за підтримки міністерства оборони РФ. Ідею схвалив особисто диктатор Володимир Путін. У цьому центрі займаються військовою та пропагандистською підготовкою підлітків, щоб вони більш охоче йшли на військову чи державну службу.

Судячи з інформації, опублікованої на сайті, в центр заборонено проносити мобільні телефони з камерами чи планшетами. Дозволено лише кнопкові телефони без камери. Також протягом навчання заборонено спілкуватися з батьками: батьки можуть зателефонувати на номери інструкторів.

Окупанти також заявляли про плани створити осередок "Авангарду" в Севастополі.

Liked the article?
Help us be even more cool!