ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Черкаський забудовник вимагає від 18000 спростувати, що він боржник та "цинічний вандал"

20.02.2024, 14:00
Єлєна Щепак
Альберт Норченко. Фото – 18000

Черкаський забудовник Альберт Норченко подав до Смілянського міськрайонного суду позов про захист честі та гідності проти одного із засновників медіа “18000” Артура Чемириса та самого сайту. Судове засідання має відбутися наприкінці березня.

Про це повідомляє 18000.

Позивач вимагає спростування інформації, яка міститься в публікації на сайті видання про те, що компанії, афілійовані з Норченком, заборгували місцевому бюджету понад 4 млн гривень платежів.

Крім того, вимагає через суд бізнесмен і спростування слів про те, що він “цинічний вандал”. Видання нагадує, що раніше таке визначення стосовно осіб, які вирубали понад 1 гектар лісу в одному з мікрорайонів Черкас, застосував міський голова Черкас Анатолій Бондаренко. Сам Норченко не приховує того, що має причетність до того конфлікту. 

Окрім спростування Норченко також вимагає 1 гривню компенсації.

Як зазначає представниця ІМІ в Черкаській області, на початку 2023 року в Черкасах розгорівся скандал, пов’язаний з іменем Альберта Норченка. Афілійована з ним компанія вирубала понад 1 гектар лісу на перехресті вулиць Степана Бандери та Лісова Просіка. На цьому місці забудовник планував звести таунхауси. Після публікацій у засобах масової інформації, а також протестів місцевих жителів за фактом ймовірно незаконного вирубування було відкрите кримінальне провадження.

Як повідомляв ІМІ, ексзаступник голови адміністрації президента Андрій Портнов подав до суду на hromadske через розслідування “Як віджимали Крим: ексклюзивні записи”.

Liked the article?
Help us be even more cool!