ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Ексжурналістка "Суспільне Чернігів" збирає на автівку для оператора філії, що на фронті

17.04.2024, 10:12
Павло Пущенко

Ексжурналістка “Суспільне Чернігів” Анастасія Лоза організувала розіграш фотокниги “04:35” з  містянами, що допомагали під час блокади Чернігова, за донат на автівку для оператора філії Костянтина Сіліченка, який зараз воює на фронті.

Про це вона повідомила в коментарі регіональному представнику Інституту масової інформації в Чернігівській області.

“До повномасштабного вторгнення Костянтин був старшим оператором на “Суспільне Чернігів”, а з 24 лютого пішов добровольцем. Брав активну участь в обороні Чернігова в найгарячіших точках. Після деокупації Чернігівщини воював на Бахмутському напрямку і зараз перебуває на першій лінії фронту”, – розповіла вона.

Презентація фотокниги 04:35 Чернігів”. Фото Андрія Ларіна

Автором фотокниги “04:35” є чернігівський фотограф Влад Спешилов, упорядником – Анастасія Лоза. У ній зібрано портрети та історії містян, які допомагали під час блокади Чернігова. Нещодавно відбулась офіційна презентація фотокниги.

“Ми хотіли, щоб це була не просто книга, а щоб вона була корисною для наших військових. Ми планували купити на вторговані кошти один дуже класний автомобіль для члена нашої родини, який захищає нашу країну з 2014 року. Але перед виходом книги я дізналася, що Костя і його підрозділ втратили авто. Тому було вирішено, що треба купувати не один, а два автомобілі.

Тому у свій день народження я вирішила, що треба дозібрати ще грошей, щоб вистачило на все”, – зазначила Анастасія Лоза.

Ексжурналістка “Суспільне Чернігів” організувала лотерею, призом якої стане фотокнига з підписами майже всіх, чиї портрети є в книзі. Один “лотерейний білет” – донат у 100 гривень, що вдесятеро менше за вартість фотокниги. Більше квитків – більше шансів на виграш.

На сьогодні з продажів фотокниг вдалося зібрати 160 тисяч гривень.

“Ставки” приймаються на монобанку.

Liked the article?
Help us be even more cool!